Strani

Birmanska

Kot sem že povedala, sem v čestitkarstvu precej zelena, volja je, ideje tudi, se pa velikokrat zatakne, ali pri postavitvi ali pri premalo dodelanih detajlih, na katere ne pomislim pri sami izdelavi. Potem, ko je končana, pa mi začnejo v oči padat stvari, ki bi lahko bile pobarvane, izrezane, itd. drugače. Vendar vztrajam, saj pravim, da vaja dela mojstra, če mojster dela vajo :)
Tokrat mi je izziv zadala prijateljica, ki je potrebovala birmansko voščilnico za nečaka. Birmanska, pa še za fanta?! Ojoj... pa sem se je vseeno nekako lotila in nastalo je tole...


Idejo za okvir se si sposodila pri Tanji E., vse ostalo pa sem uro in pol prelagala sem ter tja, mamamia :P
Na koncu je izpadla mogoče malo pusta, vendar sem bila kar zadovoljna s 3D efektom, ki na slikah ni lepo viden. Zadovoljna je bila tudi posredovalka, za fanta ne vem, mislim pa, da je tako ali tako bilo bolj pomembno, kar je bilo v njej :)

Ker pa še ni bilo časa, da bi jo objavila, čeprav je nastala že pred mesecem in sem pri pregledovanju slik ugotovila, da je na njej edini dodatek, ki ni ročne izdelave, trak, jo prijavljam v Craft-alnico, kjer je Lili zadala izziv s čm manj oz. nič kupljenimi dodatki.

 Lep preostanek tedna :)

4 komentarji:

 1. Mislim, da ti je čisto lepo uspela in si ji fajn skombinirala. Tako da le pogumno naprej.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo si jo barvno uskladila, z izbiro golobčka zadela bistvo in na koncu je nastala prav lepa voščilnica. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Prav lepa voščilnica je nastala, saj je to zeklo zahtevna tema in se je tudi bolj izkušene lotimo z zadržkom :).

  OdgovoriIzbriši
 4. :) lepo čestitko si naredila.
  Včasih je težko začeti, če imaš naročilo za fanta ali moškega, a na koncu skoraj vedno ugotoviš, da je bil trud poplačan in da je izpadla še boljše, kot si želela :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala :)