Strani

Okroglo tretjič

Lovilec sanj... Po stari indijanski izpovedi je to predmet, ki lovi sanje... grde se ujamejo v mreže, te jutranjo sonce uniči (zato je obvezno, da ga sonce vsak dan obsije), lepe pa po perju spolzijo nazaj v naš spanec.
Izdelovala sem jih že pred leti, jih veselo razdelila med družinske člane in prijatelje, potem pa so prejice, usnje, lesene perlice in osnove romale v škatlo in na vrh omare ter tam samevale ker nekaj časa...
Potem me je Bojamoja vmes zopet navdušila nad njimi, pa nekako ni bilo časa. Zdaj pa konec izgovorov, sem rekla in sem se jih presenetljivo, z veseljem lotila. Končni rezultat je:


Od najmanjših

srednjih

malo večjih

velikih

in ogromnih :)

Zdaj pa mislim, da je čas, da osnove in vse kar sodi zraven, zopet romajo na vrh omare...

No, preden pa se od lovilčkov za nekaj časa poslovim, vam ponujam nagradno vprašanje in sicer koliko sem jih uspela naredit? Časa imate do 31.3. 2012, takrat bom med pravilnimi odgovori izžrebala dve novi lastnici lepših sanj :)

Ker pa je zadnji hip prispel paketek s štampiljkami, med njimi tudi Gorjuss The Owl, sem na hitro naredila še eno voščilnico za lahko noč, na razpisano temo Craftalnice - Sova.





Lepo se imejte :)

9 komentarjev:

  1. hvala za obisk, sem pregledala tele fantastične lovilčke, jaz sem jih naštela 39.. ali se motim, ogromno..in kam bodo romali vsi ti lovilčki...

    OdgovoriIzbriši
  2. To pa je bila prava mala prozvodnja. Si se pa resno lotila zadeve :) Jaz sem jih celo naštela 41 :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Majhni lovilčki so po naročilu in so namenjeni za poslovna darila, večji romajo v sobice otrok prijateljev, nekaj jih bo pa za rojstne dneve, kot dodatek aranžiranja. Ja, je bil tole kar projekt, še mama je malo pomagala ovijat osnove, je pa zdaj kar fajn, ko perje ne vrči več po hiši in se iz kar parih stropnih kotov bohoti ta namensko čudovit predmet :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kak so lepi teli tvoji lovilci sanj, sigurno bodo ulovili kakšne čudovite sanje. Voščilnica pa je tudi zelo prikupna. LP

    OdgovoriIzbriši
  5. OOO koliko lepih lovilcev,eden lepši od drugega. Zdaj vem zakaj te nisem dolgo slišala in videla ;) Tudi jaz sem jih preštela,jih je 40? 5x sem štela ufff;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uau!!!!! Koliko lepih stvari!!!

    Lepo te prosim, če mi poveš, kje si nabavila usnje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Usnje sem dobila od mamine prijateljice, ki ima usnjeno galanterijo, pa mi je dala vrečo ostankov. Lahko vprašam, če se da še kaj dobit, meni so sami majhni koščki ostali, pa ti javim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Koliko sanj se bo ulovilo v toliko lovilčkov :). Zelo si pridna, da si se lotila takšne količine.
    Pa še luštno sovjo voščilnico si naredila.
    Lp; Lili

    OdgovoriIzbriši
  9. Hudo kako veliko jih je, moja mala jih je naštela 40. Pridna si bila ni kaj.
    L.P. Karmen

    OdgovoriIzbriši

Hvala :)