Strani

Za presek

vseh objav s prazničnimi voščilnicami, vam danes pokažem elegantno, belo - pastelno turkizno, narejeno kar tako, ker so šablone že predolgo čakale, da pridejo na vrsto:)





Zdaj komaj vidim, da majhna vrtnica sploh ni bela :( A se vam to kdaj dogaja? Meni že cel teden! Kar ne vidim stvari, ki jih imam pred nosom (v tem primeru barva :), da se o pripomočkih ne pogovarjamo - jih kar ne vidim in tako jih iščem in razmetavam, da potem na koncu res nič več ne najdem :) Začuda, da sploh kaj spravim skupaj :)

Bit če bolje! Poslje nove godine :P
 
Hvala za obisk, bistre očke in lep vikend!
Papa






5 komentarjev:

  1. Hi, hi, meni niti očala velikokrat ne pomagajo pri razločevanju barv in potem ta nesramni fotoaparat izda vse napake. :-)) O iskanju pripomočkov, ki jih imam pred nosom pa lahko napišem kar zajeten roman. :-)) Tvoja poročna voščilnica je čudovita in prav paše za presek od novoletnih barv. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa in elegantna poročna voščilnica.
    Glede oči - ja, dogaja se tudi meni :)

    OdgovoriIzbriši
  3. A veš, da sem bila mneja da se to samo meni dogaja... Zadnjič sem obrnila celo hišo okoli ker sem slikala voščilnico in jo nekam odložila in v roku 5 min je ni bilo nikjer več - bila je pa pisalni mizi tik pred nosom, samo pokonci postavljena...

    Mene "odstopane" bavve prav nič ne moti - je še vedno elegantna in paše v kombinacijo s tenom kože mladoporočencev. Definitivno vščekam na polno tole poročno idilo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Veš kolikokrat jaz iščem pripomočke na mizi, sploh proti koncu, ko je že vse nadevano in imam samo še 20x20 cm prostora za izdelvat :) Voščilnica pa je prekrasna. Tako lepo si vse skupaj skombinirala.

    OdgovoriIzbriši

Hvala :)