Strani

Za srečko nosečko :)

Tako čisto po moje, je serija CAS voščilnic postavljena na stranski tir, ker sem se zopet predolgo spravljala zraven in bo prijateljica že skoraj rodila, jaz pa zadnje trenutke lovila, da končam tale mini album, ki je začel nastajati že nekaj mesecev nazaj in potem prejšnji teden končan, končno ugledal luč sveta in novo lastnico :)))
Mogoče je res malo preveč načičkan, ampak po moje je nosečnost eno tako lepo, posebno obdobje in si zasluži ostati v živahnem, pisanem spominu :)

To je za danes to, uživajte v tem prijetnem zimskem sončku in se tipkamo

Papa

5 komentarjev:

 1. Čudovit album si izdelala za prijateljico. Pri meni bi takšen projekt trajal najmanj dve nosečnosti skupaj. :-)) Nič ni preveč načičkan. Prav ljubek je in zelo mi je všeč. :-))

  OdgovoriIzbriši
 2. Nella, izdelala si čudovit album. V in na njem je polno dodatkov, ki ga delajo bogatega in zanimivega.

  OdgovoriIzbriši
 3. Albumi zahtevajo veliko dela in težko je nekaj takega ustvariti naenkrat. Tako da te čisto razumem, da je potreboval svoj čas. Lepa kombinacija barv in prav je, da je v njem polno dodatkov.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasen album
  zelo lepa barvna kombinacija
  in uporabljeni detajli
  super darilo
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Nisem se še lotila albuma, ker pomoje nimam potrpljenja, da bi tako dodelala vsako stran posebej. Tvoj je čudovit in verjamme, da si prijateljico prijetno presenetila. Malo načičkanosti mora biti, saj so hormoni na pohodu ;)

  OdgovoriIzbriši

Hvala :)