Strani

Nebo je meja :)

Po dolgem času sem zopet tu, da vam na hitro pokažem eno pisano, veselo voščilnico, v podobnem stilu, kot v prejšnji objavi, od katere je minila že cela večnost... trudim se, da tu in tam pokukakm, kaj lepega ustvarjate in si malo napasem očke :) za kaj več pa že zmanjka časa :(

No, tu je prva današnja voščilnica, ki sem jo klišejsko poimenovala 'nebo je meja'in ker sem na njej uporabila šablono Najlepšega para (brez njih enostavno več ne gre :), jo lepim v junijsko galerijo

Druga, malce bolj načičkana, pa je nastala za rojstvo dvojčkov (fantka in punčke) in ker nisem hotela modro roza ali kakšne take klasične barvne kombinacije, sem izbrala vijolčno rumeno in mamica je bila navdušena :)
Na tej voščilnici sem prvič uporabila Go Kreate XL Frame Frilly #10 šablone za osnovo voščilnice in podlago, prav tako je prvič uporabljena Spellbinders šablona Elegant Ovals, s katero sem obrezala odtis iz zaloge, ki sem ga že dolgo časa nazaj dobila pri neki menjavi, prav tako so iz zaloge papirji in rožice, kar po moje šteje za staro in tako voščilnico prijavljam na izziv Craftalnice: nekaj novega, nekaj starega :)

Hvala za obisk, lepo se imejte, do prihodnjič...

9 komentarjev:

 1. Zelo lepo si kombinirala stare in nove pripomočke in nastala je ljubka dobrodošlica dvojčkoma.
  Hvala, ker se igraš z nami na #136 izzivu Craft-alnice.

  OdgovoriIzbriši
 2. Prva je zelo razigrana in barvita,druga pa je super slatka. Ta štampiljka sama po sebi je super za take priložnosti in naredi vsako voščilnico v posebno darilo.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepi voščilnici. Hvala, da drugo deliš z nami v Craft-alnici. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši
 4. Zelo lepi pisani in "sončni" voščilnici si naredila :-))
  Hvala, ker ustvarjaš z nama v Craft-alnici ... Srečno

  OdgovoriIzbriši
 5. Prva je tako pisano vesela in kar kliče po svobodi, druga pa cart kot se za novorojenčke spodobi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Nebo je res meja, kar se lepo vidi na tvojih izdelkih. Obe sta lepi!

  OdgovoriIzbriši
 7. Kakšni lepi voščilnici! Všeč mi je, da si pri drugi izbrala nekoliko drugačno barvno kombinacijo. Res je izpadla lepo. Pri prvi pa si super uporabila vse različne rezalne šablone.
  Lp

  OdgovoriIzbriši

Hvala :)