Strani

Dve rojstnodnevni

Začela sem se izzivat in sicer tako, da dam v obtok pripomočke, ki že kar nekaj časa nabirajo prah oz še z moje strani sploh niso bili uporabljeni in tako sem na hitro spravila skup ti dve voščilnici, malo na zalogo, ker kot vsi vemo, rojstnodnevne hitro poidejo :)

Prva, bolj taka univerzalna, v mislih sem imela sicer moško voščilnico, pa je na koncu izpadla kar punčkasto :)Lepim jo v marčevsko galerijo Najlepšega para , ker brez Tininih pripomočkov že težko gre :)


Pri drugi pa sem se lotila štempljanja, ker enostavno obožujem naštempljane voščilnice, vendar sama nisem bila (še) nikoli vešča v njem :)


Hvala za obisk in lep dan

7 komentarjev:

 1. Vidiš, pa imava še nekaj skupnega, razen ustvarjanja, še novoletno zaobljubo, da uporabiva šeneuporabljene pripomočke ;)
  Lušni voščilnici na zalogo si naredila. Štempljanje pa ti gre super od rok.

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudoviti pripomočki se ti valjajo po predalih ;-) Prva je prav igriva, druga pa totalno kul. Čudovita barvana kombinacija in super poštempljano. Pa vesele velikonočne praznike ti želim!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudoviti pripomočki se ti valjajo po predalih ;-) Prva je prav igriva, druga pa totalno kul. Čudovita barvana kombinacija in super poštempljano. Pa vesele velikonočne praznike ti želim!

  OdgovoriIzbriši
 4. O koliko uporabnega se nahaja v naših predalih
  tvoji voščilnici sta krasni
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 5. Škoda bi bilo, da čudoviti pripomočki ostanejo neuporabljeni v predalu. :-) Izdelala si sve čudoviti voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 6. Obe sta mi krasni...in štempljanje!!! odlično ti gre!

  OdgovoriIzbriši

Hvala :)