Strani

Ledeno modro

Cela večnost je minila od zadnje objave, mi je kar malo hudo; pokukam na vaše bloge, da vidim, kako ste pridne in kakšne krasne zadeve ustvarjate; a življenje včasih narekuje drugačne stvaritve in tako sem zadnje čase kreativnost izražala z izrisom omar, risanjem po sveže prepleskanih stenah, planiranjem okrasnega vrtička in še bi se našlo :)

Na koncu pa me je malo predramila tašča, ki je želela fimo komplet za prijateljico, ki ima tako kot jaz, rada svetlo modro barvo, rožice in prerost nakit, tako da je bilo z izgovori konec in nastalo je tole:


Sem se kar malo lovila, saj fima nisem mečkala že kakšna tri, štiri leta, joj, kako čas leti, kriza :)

Ker pa sem že celo večnost imela v planu tudi zase narediti nekaj preprostega, je iz ostankov nastalo še tole:


No, in zraven zgoraj opisanega ustvarjanja zadnje čase, je bilo tudi 'muss' izdelati papirnato torto za v vrtec in ker je pri nas še vedno aktualna Elsa, mi ni preostalo drugega, kot :)


22 kosov se mi je zdel kar zalogaj in na koncu se mi je projekt vlekel in nikakor ni in ni hotela biti gotov!
Otroci navdušeni, jaz in lastnica pa zelo zadovoljni :)

Na kancu objave pa še moj prvi poskus - ne vem, kako naj se izrazim - tičanja - haha :) s samo osnovo mi je pomagala prijateljica, ki je na srečo imela maso na zalogi, saj sem se komaj v petek zvečer zjasnila sama s sabo, kakšna torta bo v soboto na mizi in nastalo je tole:

 

Otroci so bili noro navdušeni in mislim, da sem bom tega še lotila, saj mi je bil res pravi izziv, čeprav je terjal ogromo časa, predvsem snežinke, ki so bile premalo ali pa preveč lepljive. Za prvič sem bila tudi jaz kar zadovoljna :)

To je za danes to, lepo se imejete in lahko noč...

3 komentarji:

  1. U, kakšne cukerčke si natrosila v tej objavi! :-) Čudovito si ustvarjala. Čisto vsak izdelek si zasluži velik aplavz. Najbolj pa sem navdušena nad ogrlico, ki si jo izdelala zase. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Wowo, kakšna torta, tudi jaz sem navdušena. Prav tako lepi so tudi ostali izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna torta s punčko, pa iz papirja in nakit.

    OdgovoriIzbriši

Hvala :)